Gelukkig weer in Balans

Wie is Lia? Die vraag heb ik mezelf ook vaak gesteld. Wie wilde ik zijn?  Ik paste mezelf aan, had altijd de antenne's uitstaan. Wat zullen ze niet van mij denken?  Al in de pubertijd kreeg ik klachten, nekklachten, rugklachten pijntje hier, pijntje daar. En toen ineens echt heel veel pijn, fibromyalgie! 7 jaar lang stond ik op met pijn en ging ook weer naar bed met pijn.  Een pijnstiller hielp niet dus ik ging op zoek en kwam terecht in het alternatieve circuit. Een hele andere wereld ging voor mij open. 

Ik ontmoette Marly Barendrecht † ze was trainer en coach en heeft mij zoveel inzichten gegeven en ze bracht Reiki in mijn leven. In 2002 behaalde ik de 1e graad. Niet lang daarna volgde de 2e graad. Voor dit cadeau ben ik nog steeds dankbaar. 

Langere periode ging het super met Lia. Ik werkte bijna fulltime in de optiek. Zorgde voor mijn man en 2 jong volwassenen.  Deed het huishouden en ging sporten. Ik ging zelfs hardlopen, wie had dat ooit gedacht! Ik niet, ik riep dan ook geregeld "ik ga hardlopend door het leven"' Tijd om te luisteren naar mijn lijf had ik niet. Ik liep mijzelf voorbij en raakte uit balans. Mijn hele zenuwstelsel stond op z'n kop.  Ik was mezelf  helemaal kwijt.  

Na een hersteltijd bijna 2 jaar en een flinke zoektocht vond ik mijzelf terug nadat ik 9 star ki ontdekte. Het beschreef precies mijn grootste kwaliteiten, driveveren en en liet mij mijn valkuilen zien. Maar ook wat ik nodig heb en wat mijn energie doet bij een ander.  De oogkleppen gingen af en daarmee verdwenen ook de klachten. Nu weet ik hoe ik in balans kan blijven. Weet ik wie ik diep van binnen ben en wat ik hier op aarde komt doen.  

Nog steeds werk ik parttime in de optiek. De kinderen wonen op zich zelf. Man lief en ik delen nu ons huis met Miki onze kat. Daarnaast  ben cursussen en trainingen gaan volgen in voetreflexmassage, NLP, mindfulness, Feng Shui, 9 Star Ki en Nieuw Systemisch Werken. Blijven ontwikkelen daar hou ik van.
  Ik breng Body, Mind and Soul weer in balans . Laat de energie weer stromen. Blokkades, fysieke, mentale, emotionele en spirituele blokkades worden opgelost.  Ik werk met de 5 elementen en 9 Star Ki, deze vinden de oorsprong in het oosten. Lichaam geest en je ziel zijn met elkaar verbonden. Breng ze in balans en je komt letterlijk in je element.  Mijn elementen zijn 4 Hout 4 Hout 5 Aarde, de kracht die daar bij hoort is verbonden is groei, verbinden en kennis uitdelen. 

Ben je hoogsensitief en moeite met alle prikkels die binnenkomen of  heb je  slaapproblemen, chronische pijnklachten, overgangsklachten of  zit je in een burnout. Dan help ik jou met jouw zoektocht en laat je ook groeien en je eigen kracht vinden. Ik wordt geïnspireerd door lessen vanuit de Yoga, Michael Pilarczyk, Nina Elshof, Jeanine Hofs en de natuurwetten waaronder de wet van aantrekking.  Zo lang ik mij kan herinneren heb ik grote drang mensen te willen helpen en doe dat nu vanuit mijn eigen praktijk. Ik ben gelukkig in balans.

Lia Lancaster

Reacties van klanten

Ik heb heerlijk geslapen, heb jij dat geregeld?

*

Sinds Lia mij heeft gemasseerd heb ik geen koude voeten meer!

*

Fijne gezellige uurtjes, vooral ontspannend 
Aan de voeten en ook de geest

*