Etherische olieën

 AromaTouch™  Techniek  

De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van pure etherische oliën. Deze heerlijk geurende oliën worden via een zachte ritmische manier op de reflexzones, de rug en de voeten aangebracht. Op deze manier kalmeren we het zenuwstelsel en brengen we het in evenwicht.

De behandeling is verdeeld in 4 stappen:

1. Stress vermindering
2. Verbetering immuunsysteem
3. Vermindering ontstekingsreacties
4. Homeostase - balans in lichaam en geest

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt.

De kracht van de AromaTouch behandeling zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Bij de AromaTouch™ behandeling wordt gebruik gemaakt van de etherische oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk.

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zult u tijdens deze behandeling totale ontspanning ervaren. U zult nog lang nagenieten van de werking van de oliën.

De AromaTouch™ Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

De behandeling duurt 45 - 60 minuten en is zeer ontspannend.

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding 

9 Star Ki

9 Star Ki

Kom weer in balans met de 5 elementen Water-Hout-Vuur-Aarde-Metaal. Een eeuwenoude methode uit het verre oosten waar alles draait om balans. 

Soms weet je even niet meer wat je nodig hebt. Zoveel mensen hebben je al zoveel adviezen gegeven maar je bent nog steeds niet in je element.  Je bent geregeld in gevecht met je zelf en stapt steeds weer in die zelfde valkuil.  Je bent niet blij met jezelf. Alles kost je ontzettend veel energie. Je eigenwaarde daalt, je wordt wat onzekerder, gelooft wat minder in jezelf en je vraagt jezelf regelmatig af of je wel goed genoeg bent.  

9 Star Ki helpt je jezelf te hervinden. Je leert jezelf op een hele nieuwe en andere manier kennen, ontdekt hoe jij omgaat met je talenten, laat zaken die er niet toedoen los en ervaart dat valkuilen geen angstkuilen maar leermomenten worden. Je geloof weer in jezelf, zit lekker in je vel en je waardeert jezelf om wie je in wezen bent. 

Vanuit een hele nieuwe invalshoek krijg je met 9 Star Ki inzicht in je karakter, je aangeboren en aangeleerde eigenschappen en hoe je in het leven staat. De basis van deze methode ligt in het belangrijkste feit in je leven: je geboortedatum.

De energie die heerst op het moment dat je werd geboren heeft invloed over wie jij bent, hoe jij bent opgegroeid en hoe jij handelt en denkt. De basis voor die methode ligt in vijf elementen. Jouw geboortedatum bevat (een combinatie van) deze elementen. En elk element heeft karakteristieke kenmerken.

De vijf elementen zijn:

HOUT  groei, creatief, flexibel, positief, verbinden

VUUR   gevoelig, transformeren, dynamisch, loslaten wat niet meer nodig is

AARDE  praktisch, vertrouwen, doener, zorgen

METAAL  wilskracht, grenzen stellen, inzichten, structuur

WATER   onpeilbaar, veranderen, diep invoelen, eigen kern, beïnvloedbaar

De 9 Star Ki verdeelt de vijf elementen onder in negen getallen.  Zo zijn er drie varianten Aarde, twee Metaal en twee Hout maar van Water en Vuur is er maar één. Elk getal vertegenwoordigt een bepaalde kwaliteit en specifieke kracht: het vertelt iets over jou als persoon. Ben je flexibel en meegaand, of ben je resoluut en onafhankelijk of juist afwachtend en idealistisch?

Je draagt altijd drie elementen met je mee. Dat kunnen drie verschillende of twee of drie dezelfde zijn. Feit is dat iedereen altijd twee  of meer elementen te kort komt. Door de elementen te activeren die je tekort komt breng je jezelf in balans. Of in dit geval weer helemaal in je element.

Nieuwsgierig naar je elementen en wat je kunt doen om ze in balans te brengen? Al wat ik nodig heb is je geboortedatum. Des te minder ik van je weet, des te beter. Je zult verteld staan hoeveel je herkent in de blauwdruk die je naar wens in je mail of op papier ontvangt.  Je ontvangt uitleg over de vijf elementen en de 9 verschijningsvormen. Jouw grootste kwaliteiten en valkuilen worden beschreven.  De missende elementen zijn de eigenschappen waar je aan mag werken. Als bonus ontvang je ook welke lessen het universum dit jaar voor jou heeft klaar gezet.


Tip! Dit kun je ook iemand cadeau te geven

Voetreflexmassage

Voetreflextherapie

Je voeten, de trouwe onderdanen worden vaak weggestopt. Terwijl ze je overal brengen waar je maar wilt. Ze dragen je het hele leven. Ze zijn letterlijk je basis.  Ze staan in contact met de rest van je lichaam en geest. 

Naast dat een voetreflextherapie massage heel ontspannend is, geeft het ook inzicht. De gevoelige reflexpunten geven aan wat je lichaam wilt vertellen.  Ze geven inzicht in wat er uit balans is, waar je aan kan werken. Fysiek, metaal en/ of spiritueel, ieder reflexpunt is verbonden met een orgaan. Bij elk orgaan hoort een emotie. 

Ontdek zelf welk orgaan is belast met welk gedrag. Je krijgt tijdens de behandeling al handvatten aangereikt waar je zelf mee uit de voeten kunt. Door de massage worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie vrijer kan stromen, het zelf helend vermogen wordt geactiveerd. De doorbloeding verbetert, waardoor weefsels meer zuurstof krijgen, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen de cellen beter bereiken. 

Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en: een ontspannen geest maakt verstandigere keuzes voor jouw gezondheid! 

Veel gehoorde reacties na een voetreflexmassage zijn:
✔ Ik heb meer energie
✔ Ik zit lekkerder in mijn vel
✔ Ik heb minder hoofdpijn
✔ Ik heb geen last meer van rugpijn
✔ Ik slaap beter
✔ Ik heb minder last van spanning


Reiki

Reiki

Reiki brengt het totale systeem van de mens in balans. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is, ondersteunt. Het is fijn Reikibehandelingen te ontvangen bij stress, burnout, emotionele processen en fysieke klachten. Maar ook omdat het gewoon heerlijk ontspannend is.

De energie van Reiki gaat daar naar toe waar hij het meest nodig is.  Reiki werkt op fysiek, geestelijk, emotioneel, en spiritueel  niveau. Je kan een Reikibehandeling dus steeds verschillend ervaren. Meestal is er een diepe vorm van ontspanning in lichaam en geest. Je ervaart dan (weer) de weldaad van pure levenskracht.

Bij een Reikibehandeling lig je aangekleed op een tafel en leg ik mijn handen op diverse plaatsen op je hoofd, romp en rug. Totaal duurt dit ongeveer een uur. Als liggen moeilijk of niet mogelijk is pas ik de behandeling aan de omstandigheden aan. Verder is het goed om te weten dat je in alle omstandigheden Reiki kan ontvangen, dat reguliere behandelwijzen gewoon door kunnen gaan. En dat ik geen diagnose stel en geen invloed kan uitoefenen op de energie.

Bij fysieke of emotionele klachten begin ik traditioneel met 4 dagenbehandeling, dit houdt in dat je Reiki ontvangt op 4 aaneengesloten dagen. Deze start is belangrijk voor het groeiproces.

Natuurlijk is het ook heerlijk om jezelf gewoon een heerlijke Reiki behandeling cadeau te geven. 


Ervaringen Lia Lancaster

Wat klanten schrijven over 9 Star Ki

Ik heb hem gelezen. Het klopt precies

*

Wow! Er is zeker veel herkenning

*

Ik wordt hier stil van

*

Ik herken mijzelf op best veel fronten

*