Voetreflextherapie

Je voeten, de trouwe onderdanen worden vaak weggestopt. Terwijl ze je overal brengen waar je maar wilt. Ze dragen je het hele leven. Ze zijn letterlijk je basis.  Ze staan in contact met de rest van je lichaam en geest. 


Naast dat een voetreflextherapie massage heel ontspannend is, geeft het ook inzicht. De gevoelige reflexpunten geven aan wat je lichaam wilt vertellen.  Ze geven inzicht in wat er uit balans is, waar je aan kan werken. Fysiek, metaal en/ of spiritueel, ieder reflexpunt is verbonden met een orgaan. Bij elk orgaan hoort een emotie.  Je voeten zijn spiegels, ze vertellen waar er energie tekort is of waar juist blokkade zijn. 

Ontdek zelf welk orgaan is belast met welk gedrag. Je krijgt tijdens de behandeling al handvatten aangereikt waar je zelf mee uit de voeten kunt.  Door de massage worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie vrijer kan stromen, het zelf helend vermogen wordt geactiveerd.  De doorbloeding verbetert, waardoor weefsels meer zuurstof krijgen, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen de cellen beter bereiken.  Je Immuunsysteem krijgt een booster.  

Je hele lichaam is terug te vinden op je voet.  Een uur lang word jouw lichaam via de voet gemasseerd.  Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en: een ontspannen geest maakt verstandigere keuzes voor jouw gezondheid!  

Veel gehoorde reacties na een voetreflexmassage zijn:
✔ Ik heb meer energie
✔ Ik zit lekkerder in mijn vel
✔ Ik heb minder hoofdpijn
✔ Ik heb geen last meer van rugpijn
✔ Ik slaap beter
✔ Ik heb minder last van spanning
✔ Ik heb minder last van overgangsklachten
✔ Ik  heb een grotere weerstand


Geniet nu gratis 

van de geuren en toegevoegde waarde van etherische olieën
Je kunt kiezen uit de volgende speciaal voor jou samen gestelde blends


Frisse bries 

Grove Den, Eucalyptus en Rozemarijn
Ben je snel vermoeid, lage weerstand en schiet je snel in de stress? Dan is deze blend echt iets voor jou.  Waan jezelf in het bos, voel de lucht je longen instromen en ontspan met deze heerlijke blend. Grove Den  heeft frisse heldere geur en geeft je het gevoel van vrijheid. Eucalyptus de geur die iedereen kent die ingezet wordt bij ademhalingsproblemen met anti virale eigenschappen. Rozemarijn is de booster voor je zenuwstelsel en heeft een verhelderend effect voor je hoofd.

Dartel

Geranium, Rozemarijn en Oranjebloesem
Kan jij wel een oppepper gebruiken? Wil jij weer die lach terug op jouw gezicht?  Deze blend van heerlijke bloemen geuren verbeterd je humeur en tovert de glimmertjes weer terug in je ogen. 
Laat je opvrolijken door de geur van geranium. Rozemarijn stimuleert je centrale zenuwstelsel een uitstekende anti lusteloosheid booster. Oranjebloesem verlicht je angsten en geeft je weer energie en zelfvertrouwen 

Focus

Pepermunt, Citroen en Niaouli
Verfrissend voor je geest. Het klaart je hoofd, hersenspinsel verdwijnen en jij kunt je weer concentreren op wat echt belangrijk is. Pepermunt ontspant de spieren in je neus en los het slijm op. Citroen verkwikt de geest en helpt tegen lusteloosheid.  Niaouli  brengt verheldering en heeft een verlevendigd effect op je geest.


Transformatie

Roos, Salie, en Jasmijn
Om van rups naar vlinder te transformeren gaat een heel proces aan vooral. Zo ook in de overgang. Dat gaat niet altijd over rozen. Laat die roos nu net een olie zijn die helpt bij het accepteren van je nieuwe zelf. Salie vermindert nachtzweten en opvliegers.  Jasmijn brengt vertrouwen, optimisme, energie en hersteld de vitaliteit.

Loslaten

Wintergroen, Lavendel en Marjolein

Zitten je spieren vast? Grote kans dat je ook op andere vlakken vast zit. Je denken of je emoties  Wintergroen zal je helpen de verstarring los te weken en je weer vrij te laten zijn in denken, doen en emoties.  Ze  is ontstekingsremmend en verzacht de pijn. Lavendel kampioen van alle ontspanners helpt je om jezelf moeiteloos over te geven. Marjolein stimuleert je bloedsomloop en verlicht angst, stress en dieper liggende trauma's.


ontspanning

AromaTouch™  Techniek 


De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van pure etherische oliën. Deze heerlijk geurende oliën worden via een zachte ritmische manier op de reflexzones, de rug en de voeten aangebracht. Op deze manier kalmeren we het zenuwstelsel en brengen we het in evenwicht.


De behandeling is verdeeld in 4 stappen:
1. Stress vermindering
2. Verbetering immuunsysteem
3. Vermindering ontstekingsreacties
4. Homeostase - balans in lichaam en geest
Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt.

De kracht van de AromaTouch behandeling zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Bij de AromaTouch™ behandeling wordt gebruik gemaakt van de etherische oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk.
Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zult u tijdens deze behandeling totale ontspanning ervaren. U zult nog lang nagenieten van de werking van de oliën.

De AromaTouch™ Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

De behandeling duurt 45 - 60 minuten en is zeer ontspannend.
Deze behandeling is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding 


balans

9 Star Ki


Kom weer in balans met de 5 elementen Water-Hout-Vuur-Aarde-Metaal. Een eeuwenoude methode uit het verre oosten waar alles draait om balans. Ze is onderdeel van Feng Shui.
Eeuwen liet de keizer zich adviseren door een raadgever welke gebruik maakte van Feng Shui. Dit bevordert gezondheid, welvaart, geluk en liefde.

Soms weet je even niet meer wat je nodig hebt. Zoveel mensen hebben je al zoveel adviezen gegeven maar je bent nog steeds niet in je element.  Je bent geregeld in gevecht met je zelf en stapt steeds weer in die zelfde valkuil.  Je bent niet blij met jezelf. Alles kost je ontzettend veel energie. Je eigenwaarde daalt, je wordt wat onzekerder, gelooft wat minder in jezelf en je vraagt jezelf regelmatig af of je wel goed genoeg bent. Kortom je hebt een innerlijke strijd met jezelf.

9 Star Ki helpt je jezelf te hervinden. Je leert jezelf op een hele nieuwe en andere manier kennen, ontdekt hoe jij omgaat met je talenten, laat zaken die er niet toedoen los en ervaart dat valkuilen geen angstkuilen maar leermomenten worden. Je geloof weer in jezelf, zit lekker in je vel en je waardeert jezelf om wie je in wezen bent.

Vanuit een hele nieuwe invalshoek krijg je met 9 Star Ki inzicht in je karakter, je aangeboren en aangeleerde eigenschappen en hoe je in het leven staat. De basis van deze methode ligt in het belangrijkste feit in je leven: je geboortedatum.

De energie die heerst op het moment dat je werd geboren heeft invloed over wie jij bent, hoe jij bent opgegroeid en hoe jij handelt en denkt. De basis voor die methode ligt in vijf elementen. Jouw geboortedatum bevat (een combinatie van) deze elementen. En elk element heeft karakteristieke kenmerken.
De vijf elementen zijn:
HOUT  groei, creatief, flexibel, positief, verbinden
VUUR  passie, gevoelig, transformeren, dynamisch, loslaten wat niet meer nodig is
AARDE stabiliteit, praktisch, vertrouwen, doener, zorgen
METAAL wilskracht, grenzen stellen, inzichten, structuur
WATER  intuïtie, onpeilbaar, veranderen, diep invoelen, eigen kern, beïnvloedbaar

De 9 Star Ki verdeelt de vijf elementen onder in negen getallen.  Zo zijn er drie varianten Aarde, twee Metaal en twee Hout maar van Water en Vuur is er maar één. Elk getal vertegenwoordigt een bepaalde kwaliteit en specifieke kracht: het vertelt iets over jou als persoon. Ben je flexibel en meegaand, of ben je resoluut en onafhankelijk of juist afwachtend en idealistisch?
Je draagt altijd drie elementen met je mee. Dat kunnen drie verschillende of twee of drie dezelfde zijn. Feit is dat iedereen altijd twee  of meer elementen te kort komt. Door de elementen te activeren die je tekort komt breng je jezelf in balans. Of in dit geval weer helemaal in je element.

Nieuwsgierig naar je elementen en wat je kunt doen om ze in balans te brengen? Al wat ik nodig heb is je geboortedatum. Des te minder ik van je weet, des te beter. Je zult verteld staan hoeveel je herkent in de blauwdruk die je naar wens in je mail of op papier ontvangt.  Je ontvangt uitleg over de vijf elementen en de 9 verschijningsvormen. Jouw grootste kwaliteiten en valkuilen worden beschreven.  De missende elementen zijn de eigenschappen waar je aan mag werken. Als bonus ontvang je ook welke lessen het universum dit jaar voor jou heeft klaar gezet.

Tip! Dit kun je ook iemand cadeau te geven

Systemisch Werken

systemisch werken

Stel jezelf voor als een boom met ringen in zijn stam. De buitenste ring is je huidige leven, de binnenste ringen zijn je oude, vorige levens. Stel je voor dat je die boom alleen water geeft op zijn buitenste ring, de zichtbare bast. 

Zal hij dan stevig staan, zal hij goed kunnen wortelen, zal hij overleven, zal hij makkelijk groter groeien, zal hij zijn missie een mooie grote boom met knoppen, noten of vruchten worden, kunnen volbrengen?


In ons westerse leven zijn we vooral bezig al het zichtbare te voeden en te zien: de buitenste ring. We ontwikkelen en voeden onszelf vooral om in dit leven zichtbaar stevig te kunnen staan.
Echter, zonder de binnenste ringen te integreren zal dat een bijna onmogelijke opgave zijn. Er zullen blokkades ontstaan die zich uiten in fysieke of mentale klachten waar je maar moeilijk vanaf komt.

 Systemisch werken kijkt naar de systemen om je heen, dit zijn je familie, vrienden, collega's de sportclub,  je voorouders en je oude ziellevens. Met Systemisch Werken krijg je inzicht in waarom je steeds weer tegen dezelfde issues aanloopt.  Door dit bewust los te laten worden blokkades opgelost, energie kan weer vrij stromen. 

Herinner je - je eigen oude zielssysteem, je eigen oude 'ringen'. De ervaringen en kwaliteiten uit vorige levens dienen als basis voor je levensopdracht in het hier en nu. Zie het maar als het verwerven van een baan. Mede doorslaggevend is toch vaak je opgedane werkervaring. Je levenservaring uit eerdere levens die nog in jouw ziel opgeslagen liggen, ligt aan de basis van het vaststellen van je huidige levensopdracht en dient toegelaten te worden om ook daadwerkelijk die levensopdracht te kunnen, mogen vervullen. Het herinneren draagt bij aan het dichterbij je levensmissie komen, beter weten wat je op aarde 'komt doen'.  Je zult je steviger gaan staan, het leven wordt makkelijker omdat je niet langer hoeft te vechten.  Je 9 Star Ki reeks wordt hierin ook meegenomen. Je reeks vertelt wat je in dit leven komt leren. Wat je kracht is en je valkuil.  De vijf elementen geven inzicht en handvatten om met jezelf aan de slag te gaan.

Er wordt ook gewerkt op de aardse systemen. Deze aardse systeem omvat verschillende gebieden:

  • Familie, gezin - je krijgt inzicht op blokkades in de generatielijn, issues van je verre voorouders. 
  • Het lichaam -  terugkerende fysieke klachten worden aangepakt
  • De relatie - wat spiegelt jouw partner jou? 
  • De kinderen - de spiegelende rol van kinderen staat hier centraal


Het teruggeven of loslaten van aardse systemische ballast geeft je lucht en zorgt voor een blokkadevrije stroom en zorgt voor meer vitaliteit en zelfontwikkeling.  Een paar sessies zijn al voldoende. Je kunt deze sessies combineren met een heerlijk ontspannende voetreflexmassage of deze los boeken.
Ervaringen Lia Lancaster

Wat klanten schrijven over 9 Star Ki

Ik heb hem gelezen. Het klopt precies

*

Wow! Er is zeker veel herkenning

*

Ik wordt hier stil van

*

Ik herken mijzelf op best veel fronten

*